Kinderen baas!

 

10.45u Muziek ROODNEUS

Dit jaar stelt ROODNEUS zijn allereerste liedjesboek met CD voor. Heerlijke muziek voor de allerjongsten. Speeljemee?

11.30u   Kinderyoga (4+)

Tijdens kinderyoga bewegen we, zingen en springen we en maken we vooral veel plezier. De houdingen die we doen krijgen dierennamen en we fantaseren erop los. Ben jij een klein aapje dat graag wil meedoen? Kom dan maar af!

 

12.30u Bamboestiek

Bamboestiek is niet zomaar werken met ‘stokken en rekkers’. Gedurende het bouwproces werken we met één gemeenschappelijk doel: verbinding… Kom met ons mee verbinden tussen 12.30u en 15u.

14.30u Fruitig koken

Ben je graag aan de slag in de keuken? Hou je veel van fruit? Kun je overweg met een mesje? Kom ons dan maar helpen en tover de leukste fruitdieren op je bord. Eerst klaarmaken, daarna smullen maar!

14.45u Kom je luisteren.. (4+)

… naar verhaaltjes over ridders die niet willen vechten en koninginnen die ongehoorzaam zijn?

15.15u De liedbanaan STEEF & YVES

De lucht is blauw en het gras is groen. Dat is nu eenmaal zo, daar is niets aan te doen. De zon is…euh geel? Of toch wit? Neen! De zon is warm en water fris. Houden zo, dat is niet mis!

Een te gekke muzikale voorstelling die draait en hupt, schommelt en stuitert op de liedjes uit de gelijknamige bundel.

15.30u Schaakworkshop (6+)

Wil je graag de wondere wereld van het schaken ontdekken? Samen met een ervaren gids ontmoet je er alle mythische figuren van het schaakbord en leer je stukje bij beetje hun krachten kennen en gebruiken. Hou je van de wispelturige paarden of heb je het meer voor de onversaagde lopers? Heb je de dame al aanschouwd terwijl ze haar duivels ontbindt of valt je oog meer op de valse trage pion die altijd wordt onderschat? Spring, loop en duik van de torens! De koning is aanwezig en geeft je wijze raad en fezelt trucjes in je oor als je in het nauw wordt gedreven.

Doorlopend:

Spelen, knutselen, verhalenhoek, volksspelen, schminken, verkleden en zoveel meer! Kom het zelf ontdekken tussen 10u en 18u.

 

Kindermenu’s:

Dit jaar kom je ook culinair aan je trekken. Er zijn kindermenu’s voor 6€. Keuze uit WAF (worst, appelmoes en frietjes) of stoofvlees met frietjes. Je bent natuurlijk ook welkom in het mondiaal restaurant, waar gerechtjes uit andere hoeken van de wereld worden bereid. Kom gerust eens kijken en proeven!